Stap nu nog over van zorgverzekering!

Het is alweer december en dit betekent dat je nog maar kort de tijd hebt om een nieuwe zorgverzekering te kiezen! Zoals veel mensen waarschijnlijk wel weten lopen zorgverzekeringen voor een heel jaar. Elk jaar kan je weer kiezen om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Door dit jaarlijks te doen, kan je enorm veel geld besparen. Echter zien we in de praktijk dat het nog maar heel weinig wordt gedaan. Mensen kiezen ervoor om jarenlang dezelfde zorgverzekering te houden en er niet naar om te kijken.

Hoe bespaar je geld?

Jaarlijks passen zorgverzekeraars hun premies aan. Dit betekent dus ook dat ook dat de kosten voor het pakket wat jij wilt hebben ergens in prijs veranderd. Door jaarlijks te kijken wat voor soort zorgverzekering je wilt hebben en deze te vergelijken met alle zorgverzekeringen die er worden aangeboden, krijg je dus een goed beeld van de prijzen. Tijdens het vergelijken zul je zien hoeveel geld je kan besparen door over te stappen.

Wees op tijd

Je hebt nog maar tot en met 31 december om de goedkoopste zorgverzekering te vinden en dus over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Wanneer je dit uitstelt en te laat ben heb je dus gewoon pech en zit je weer voor een jaar vast aan dezelfde zorgverzekering. Vergelijk de zorgverzekeringen vandaag nog en weet zeker dat je in 2021 niet te veel betaalt voor jouw zorgverzekering. Zorgverzekeringen vergelijken kan je gelukkig makkelijk doen online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *